Alterna er et af markedets mest luksuriøse haircare og styling brands og har med deres revolutionerende produkter været med til at sætte branchens standard for luksushårpleje siden 1997. Kvalitet og innovation har været områder, hvor de har udmærket sig, kendt for deres banebrydende teknologi og altid først på markedet med unikke formularer og produkter, hvilket gør at Alterna er elsket af celebreties overalt i verden og er et af de mest omtalte brands i modemagasinerne.

Alle Alterna produkter er formuleret med Enzymetherapy. Teknologien gør alle essentielle ingredienser effektive ved at tilføre de enzymer, som skal bruges for at omdanne ingredienserne til en struktur, som håret og folliklen nemt kan absorbere. Derved kan håret optage et forhøjet niveau af essentielle fedtsyrer, vitaminer, proteiner og mineraler, som er nødvendige for at opnå en høj keratinproduktion, som giver tykkere, stærkere og sundere hår. Derudover har alle produkter Color Hold ®, der effektivt beskytter håret mod tab af farve.

Alterna er et brand med en stærk og kompromisløs holdning til miljø, bæredygtighed og sundhed. Derfor er hvad de kommer i deres produkter lige så vigtigt som det, de tager ud. Størstedelen af Alterna’s produkter er fri for: Sulfater, parabener, Gluten, DEA, TEA, phthalater, paraffin, mineralsk olie, Petrolatum & PABA.

Alterna er luxury down to a science.

Alterna har 3 forskellige produktlinier: Caviar, Ten og Bamboo.
Læs mere på Alternas hjemmeside