AlternaCaviar

Genoprettende fugtighedspleje. Fugt og næring til tørt og skrøbeligt hår. CAVIAR Extract, en rig kilde til omega-3 fedtsyrer, giver fugt, glans og spændstighed. Age-Control Complex® indeholder Caviar Extract, C-vitaminer & cytokiner, der modvirker kemisk, miljøbetinget og naturlig aldring.

Photo of Caviar REPLENISHING MOISTURE MILK
Caviar REPLENISHING MOISTURE MILK

Genopretter hårets fugtbalance og gør det mere medgørligt.

  • Gør håret silkeblødt og glat
  • Forbedrer hårets elasticitet og forebygger at det knækker
  • Tilfører ekseptionel glans
  • Anti-aging
  • Farvebevarende
  • UVA/UVB beskyttelse

Anvendelse:
Fint hår: Vask håret med Caviar Moisture Shampoo. Fordel derefter
Caviar Moisture Milk i det fugtige hår. Virker ikke tyngende.

Read more

Photo of Intense Oil Crème Shampoo
Intense Oil Crème Shampoo

Produktinformation:
En olie-baseret shampoo, som renser skånsomt. Har en innovativ tekstur som ikke skummer op på samme måde som en normal shampoo

, men får en mere cremet konsistens, når den blandes med vand. Olien binder sig til overfladen af hårstrået, glatter skællaget ud og fjerner urenheder og dårlige olier samtidig med at den tilfører fugt og pleje. Efterlader håret blødt og blankt.

Anvendelse:
For at omdanne den olie-baserede formula til en cremet konsistens, emulgeres shampooen op mellem de våde håndflader inden den påføres i håret. Masseres ind i hår og hovedbund. Skyl grunigt og følg op med Caviar Moisture Intense Oil Crème Deep Conditioner .

Indhold:
250 ml

Read more

Photo of Oil Crème Deep Conditioner
Oil Crème Deep Conditioner

Produktinformation:
En intensiv conditioner som tilfører dybdegående pleje. Genopretter fugtbalancen i selv det mest tørre hår, og gør det blødt og mere medgørligt.

Giver følelsen af at have anvendt en hårkur, men kan anvendes dagligt uden at tynge håret. Indeholder Abessinsk olie som tilfører næring og gør håret blankt og blødt. Passer perfekt til alle som oplever at håret hurtigt bliver tørt og skrøbeligt.

Anvendelse:
Anvendes efter vask med Moisture Intense Shampoo. Påføres i vådt hår og masseres ind i hår og hovedbunde. Lad produktet indvirke 3-5 minutter og skyl grundigt.

Indhold:
200 ml

Read more