COLOMER DENMARK HISTORIE

REVLON PROFESSIONAL BRANDS – HISTORIE
Tilbage i 1996, blev Dare Corporation A/S startet som et privatejet firma. Firmaet fik hurtigt stor succes og blev med årene en markant spiller på markedet inden for professionelle hårplejeprodukter. I starten af 2003 bliver virksomheden købt af The Colomer Group og bliver således Colomer Denmark A/S.

i 2013 indgår firmaet en del af Revlon International, et verdensomspændende foretagne og total leverandør til frisørbranchen. I dag ligger Revlon Professional Brands kontor og studio i hjertet af København, mens vores stab af sælgere er fordelt over hele landet. Lorenzo Delpani blev i 2013 udnævnt til Revlon Internationals CEO og sætter især fokus på innovation og udvikling. Med en stærk international positionering og et distributionsnætværk i over 100 lande, er Revlon International en af de mest konsoliderede virksomheder i dag, og er bredt anerkendt af fagfolk og forbrugere over hele verden.

Hos Revlon Professional Brands er vi passionerede, når det gælder salg af produkter. Vi tilbyder koncepter og brands som tillader salonen at kunne give en personlig og målrettet service til sine kunder og desuden kunne møde og tilgodese en bred målgruppe.

 

THE COLOMER GROUP HISTORIE

The Colomer Group er et resultatet af en sammenlægning mellem to ledende virksomheder indenfor deres markedssegment: Henry-Colomer og Revlon.

Virksomheden Henry-Colomer blev skabt i 1933 af José Colomer Ametller. Han havde været i Paris siden 1923 for at tillære sig erfaring indenfor frisørfaget, og havde samtidig fået indblik i de seneste modetrends. Efter sin tilbagevenden til Spanien skabte han virksomheden for at distribuere HENRY hårplejeprodukter.

I 1943, efter Anden Verdenskrig var de kommercielle relationer mellem Spanien og andre europæiske lande blokeret, og det fik José Colomer til at skabe og udvikle sine egne produkter, og sådan den første fabrik blev født.

Samtidig skabte han de første Hair & Beauty skoler for at uddanne kommende frisører og give dem masser af information om de seneste modetrends. Fokus på kvalitet og innovation både hvad angår produkter og service, blev nøglen succes. Firmaet voksede hurtigt og ekspanderede over hele Spanien med salgsafdelinger og frisørskoler.

I 1966 blev Carlos Colomer Casellas, søn af José Colomer direktør i firmaet. Henry-Colomer fortsatte med at vokse, åbne filialer i andre lande som Portugal og Frankrig.

I 1978 køber Revlon Henry-Colomer. Firmaet fortsætter under ledelse af Carlos Colomer sammen med ærespræsident, grundlæggeren af virksomheden, José Colomer.

Op gennem 1980′erne og 90′erne skete der en utrolig udvikling i Revlon, som for alvor blev kendt som en af markedets største ledere indenfor skønhed og personlig pleje både i Spanien og i udlandet. Firmaet havde i høj grad en vækst baseret på udvikling af nye produktlinjer.
Den 30 marts 2000, gik Colomer familien sammen med investeringsselskabet CVC, og købte Revlon Professional (del af Revlon Consumer Goods) – Ud fra dette køb bliver et nyt selskab født: The Colomer Group. Colomer Koncernen har gradvist vokset sig større gennem årene med åbningen af mange nye datterselskaber og opkøb.

I maj, sluttede 2007 Lorenzo Delpani sig til virksomheden som administrerende direktør og bibringer ny energi til selskabets ledelse og fokus på innovation. Med en stærk international positionering og et distributionsnætværk i over 100 lande, er The Colomer Group en af de mest konsoliderede virksomheder i dag, og er bredt anerkendt af fagfolk og forbrugere over hele verden.