Hos Revlon Professional Brands er vi passionerede omkring produktsalg, og tilbyder vores kunder et unikt Shop in Shop koncept med der- tilhørende displays og marketingsmaterialer, som er med til at skabe øget salg i salonen. Vi tilbyder koncept brands, der tillader salonen at give en personlig og differentieret service til kunden samt møder efterspørgslen fra en bred målgruppe. I samarbejde med vores kunder finder vi det rigtige sortiment, der kan udtrykke salonens sjæl og image.

 

Vi engagerer os i vores kunder de er vores partnere. Vi gør vores bedste for at uddanne og inspirere dem, så de kan yde den optimale service i deres daglige arbejde. I dag er frisørsalonen langt mere end kreativt hår. Mange saloner lever godt af de produkter de kan sælge videre via rådgivning og gadesalg. Det rigtige sortiment kan sikre dig succes med dit videresalg og skabe et godt fundament for din forretning.

 

Hos Revlon Professional Brands tillader vi os at kalde os specialister i

produktsalg på baggrund af mere end 10 års erfaring med at sælge produkter via frisørsaloner.

 

Vores filosofi er: De produkter vi sælger ind til dig skal vi hjælpe dig med at sælge ud igen. Det gør vi på mange forskellige måder. Et af vores redskaber er vores digitale nyhedsbreve, som sendes til alle vores kunder flere gange årligt, fyldt med gode tilbud, nyheder og spændende interviewes.

EN 360° HOLDNING TIL FARVER

Vi gør hvad vi kan for at få dig ind i vores farve verden og 360∞ betyder, at vi er med dig hele vejen rundt som farvekunde. Det betyder, at du skal føle dig tryg, når du arbejder med vores farver. Derfor sørger vi for at opdatere dig med den nødvendige viden om vores produkter på en masse spændende måder. Vi garanterer dig farver, der leverer et flot resultat hver gang og gør det samtidig sjovt og inspirerende for dig og dit team at være farvekunde hos Revlon Professional Brands.

MISSION

At inspirere og yde støtte til professionelle indenfor skønhedsindustrien og forbrugere over hele verden med det mål at få folk til at føle sig attraktive.

VISION

At blive førende indenfor det professionelle marked for skønhedsprodukter og levere overraskende og innovative produkter og service.

KERNEVÆRDIER

Engagement, integritet, team work, entreprenørskab, resultatorienteret.