Hvad motiverer dig i hverdagen, stimulerer dine øjne, får dit hjerte til at banke og din kreativitet til at vokse? Inspiration og viden er essentielt i vores branche for at skabe en god forretning, men passionen hos hver enkelt frisør er endnu vigtigere. Og vi tror på at passionen blandt andet kommer via nysgerrighed, kærlighed til faget og uddannelse. Men mest af alt tror vi på at det skal være sjovt at komme på arbejde hver eneste dag. Vi tror på at: Hvis du elsker det du laver – behøver du ikke at arbejde en eneste dag i dit liv.

Hos Revlon Professional Brands er det vores mål at tilbyde dig som frisør varieret uddannelse og inspiration – så du kommer til at elske det du laver… endnu mere. Og til det har vi et dedikeret team af teknikere, der er klar til at byde dig velkommen til nye spændende udfordringer året rundt.

Sommetider er Danmark bare ikke stort nok! Så til dig der trænger til at få lidt luft under vingerne, tilbyder vi også rejser til forskellige spændende steder i verden. Rejser med masser af fagligt indhold – men hvor vi ikke glemmer at have det sjovt og også får en masse sociale oplevelser med kollegaer i branchen undervejs.

Kontakt din salgskonsulent for mere information omkring vores kurser og events

HUSK! Har du et akut teknisk spørgsmål i dagligdagen kan du altid ringe på vores hotline på tlf: +45 52 19 80 12.